Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Jacob Damsingel 22
7201 AP Zutphen
06 10746903
info@bibibodegom.nl
Links
Volg ons
Image Alt

Nieuwe media

Nieuwe media, nieuw publiek

Nieuwe media vereisen nieuwe werkwijzen. Teksten voor een boek zijn niet geschikt voor een website en andersom. Een website heeft een andere structuur, kent veel meer dimensies en is niet lineair. Dat zorgt voor uitdagingen maar ook kansen!

Interactiviteit

Websites en andere digitale media maken interactie mogelijk met de gebruikers. Die interactie levert behalve belangrijke informatie betrokkenheid op. Er ontstaan relaties met individuele gebruikers of zelfs grote, hechte ‘digital communities’.

Nieuwste ontwikkelingen

De laptop of pc is niet langer de enige manier om digitale media te bezoeken. Er is een toenemend gebruik van uiteenlopende apparaten, zoals tablets en smartphones.

Digitale media moeten daarop inspelen en in meebewegen. Het is belangrijk dat zij ‘responsive’ zijn: geschikt en gebruiksvriendelijk voor meerdere apparaten (‘devices’).

Meer publiek bereiken?

De afgelopen tien jaar begeleidde ik bij het tot stand komen van diverse websites, beeldbanken, applicaties, animaties, films, apps en serious games. In mijn portfolio kunt u hier meer over lezen. Wilt u ook nieuwe stappen zetten om u publiek beter te bereiken? Twijfelt u welk medium het beste past bij uw organisatie of project? Of vraagt u zich af hoe u het meeste uit uw digitale media kunt halen? Ik help u graag.

Contact

Wilt u de mogelijkheden samen verkennen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met me op.