Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Jacob Damsingel 22
7201 AP Zutphen
06 10746903
info@bibibodegom.nl
Links
Volg ons
Image Alt

Over ons

Fum iriure dolor in hendrerit in vul velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu fer feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio

Bibi Bodegom

Bibi Bodegom is een veelzijdige erfgoedprofessional met veel kennis en ervaring op het gebied van digitalisering en ICT. Zij combineert creativiteit met inhoudelijk vakkennis. Bibi’s betrokkenheid en flexibiliteit maken haar tot een bekwame en oplossingsgerichte projectleider. Door klanten en collega’s wordt zij dikwijls gezien als de drijvende kracht achter vele succesvolle projecten.

Lian van der Zon

Lian van der Zon

“Na de studie Kunstgeschiedenis (specialisatie Kunstnijverheid) aan de Universiteit Leiden ben ik sinds 2000 werkzaam in de museum- en erfgoedsector. Bij het museale automatiseringsbedrijf C-it te Den Haag deed ik veel ervaring op als projectleider. Ik liet grootschalige digitaliseringsprojecten efficiënt verlopen, stroomlijnde interne werkprocessen bij musea en managede verschillende projectteams. Opdrachtgevers waren o.a. het Tropenmuseum te Amsterdam, het Van Abbemuseum te Eindhoven en het toenmalige Militaire Luchtvaartmuseum te Soesterberg.

Romie Wisselink

Bij de Stichting Gelders Erfgoed ontwikkelde ik mij als adviseur e-culture voor musea, historische verenigingen, archieven en andere kleine en (middel)grote erfgoedorganisaties in Gelderland. Ik begeleidde de ontwikkeling van de prijswinnende websites CollectieGelderland.nl en mijnGelderland.nl voor de Coöperatie Erfgoed Gelderland. Daarnaast was ik betrokken bij de totstandkoming van diverse websites, publicaties, beeldbanken, applicaties, films, animaties, apps en serious games.