Widget Image
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul esse molestie consequat vel illum veridolore eu fer feugiat eorum claritatem nulla...
Jacob Damsingel 22
7201 AP Zutphen
06 10746903
info@bibibodegom.nl
Links
Volg ons
Image Alt

Workshops

Lezingen en workshops

Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met u! Wilt u meer weten over collectieregistratie of nieuwe en sociale media? Ik verzorg graag lezingen en workshops voor uw organisatie over deze onderwerpen. Deze cursus kan bij u op locatie gegeven worden.

Collectieregistratie

Wilt u meer uit uw Adlib of The Museum System collectieregistratiesysteem halen? Ik verzorg workshops en cursussen voor beginners en gevorderden. Van een eerste kennismaking met de belangrijkste basisprincipes en -functionaliteiten tot een verbetering en verbreding van de bestaande kennis en kunde: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Nieuwe en sociale media

Bent u op zoek naar handvatten bij het opzetten van een nieuwe website? Zou u meer willen inzetten op nieuwe en sociale media? U kunt bij mij terecht met vragen over Facebook, Twitter en LinkedIn. Het is daarnaast mogelijk om een op maat gemaakte cursus voor u op te zetten, waarin verschillende onderwerpen met betrekking tot nieuwe en sociale media worden behandeld.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u gerust contact met me op.